textielfeest_banner.gif
TEXTIELFEEST is DE webwinkel voor originele artikelen speciaal voor u gemaakt ,leuk om te geven en om te krijgen!

Afdelingen


Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Gastenboek

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten (tenzij anders vermeld) en inclusief 21% BTW
BADCAPES
BEDANKJES
BORDUREN
BRIDGE
FEEST
GASTENDOEKJES
GEBOORTE
GEHAAKTE KNUFFELS
GEHAAKTE SFEERLICHTJES
HALLOWEEN
HANDDOEKEN
HERFST
HOLLAND
KERST
KEUKENHANDDOEK & THEEDOEK
KEUKENSCHORTEN
KINDERSCHORTJES
KNIKKERZAK
KNUFFEL KONIJN
KUSSENS
LABELDOEKJES
LEIDEN
MANDJES
MARKTEN
MOEDERDAG
NIEUW!
PANNENLAPPEN
PASEN
PLACEMATS
POPPENDEKENTJES
SINT
SLABBEN
SLINGERS
SPECIALE OPDRACHTEN
SPORT
SPUUGDOEKEN
STERREN SLINGERS
TASSEN
TRAUMACIRKEL
TROUWEN
TWEELINGEN
VERZENDKOSTEN
WINTER
LINKS NAAR ANDERE SITES

Voor meer informatie; info@textielfeest.nl of 06-14933404


Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram 

Textielfeest - Privacybeleid

Privacybeleid
Wij respecteren de Wet Algemene Verordening Gegevens (AVG) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Als je een bestelling bij ons plaatst, vragen wij je om een aantal persoonlijke gegevens welke nodig zijn om de door jou geplaatste bestelling op correcte wijze uit te voeren. Daarnaast hebben wij deze gegevens nodig voor een correcte bedrijfsvoering. Uiteraard zullen wij altijd uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met de door jou verstrekte persoonlijke gegevens. Hieronder leggen wij uit welke persoonsgegevens wij van je gebruiken en hoe wij hiermee omgaan.
Persoonsgegevens
Als je bij ons een bestelling plaatst, vragen wij je om de volgende persoonsgegevens, welke nodig zijn om je bestelling uit te voeren:

• Naam, adres en – indien van toepassing - het (aflever)adres.
• E-mail adres
• Telefoonnummer (alleen indien je dit invult)
• Gegevens welke je bij het open veld, onder opmerkingen, zelf invoert.
Indien je een account aanmaakt in onze webwinkel (niet verplicht), beschikken wij ook over je:
• inlognaam in onze webwinkel (je wachtwoord kunnen we niet lezen).
Als je hebt betaald, beschikken wij over je
• betaalgegevens
Waarvoor worden je persoonsgegevens gebruikt
Wij verwerken je persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor jij ze hebt verstrekt:
• Het op correcte wijze afhandelen van je bestelling en om je op de hoogte te houden over de voortgang van je bestelling
• Voor een adequate bedrijfsvoering voor ons (denk hierbij bijvoorbeeld aan een juiste facturatie, het koppelen van je betaling aan een bestelling en het adresseren van je pakketje)
Verstrekking aan derden
Wij geven de door jou verstrekte persoonlijke gegevens nooit zomaar door aan derden. Wij doen dit alleen wanneer dit echt nodig is om je bestelling op behoorlijke wijze af te handelen.
• Zo kunnen wij bij verzending van je bestelling je Naam en adres of afleveradres doorgeven aan de vervoerder.
• Maken wij bij gebruik van i-Deal betalingen gebruik van een derde partij.

Wanneer je gegevens echt aan derden worden verstrekt zorgen wij er (met een overeenkomst) voor dat je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Ook zullen jouw gegevens verwijderd moeten worden zodra ze niet meer nodig zijn.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens nooit aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is of toegestaan is. Denk hierbij aan een verzoek van Justitie. Wij zijn dan wettelijk verplicht hieraan mee te werken.
Gastenboek
Heb je een reactie geplaatst in ons gastenboek? Houd er dan rekening mee dat het gastenboek openbaar is. Wil je niet langer in het gastenboek staan? Stuur ons dan een e-mail. We zullen je bericht dan verwijderen.

Veilige online verzending van je bestelling
Je bestelling wordt via onze veilige https:// verbinding versleuteld naar ons verzonden en veilig opgeslagen.

Onze webhost
Onze webwinkel draait op een beveiligde server in een beveiligd datacenter. Van onze webhost hebben wij een verwerkersovereenkomst ontvangen waarin duidelijk wordt aangegeven dat zij er alles aan doen om onze webwinkel veilig te houden. Mocht het onverhoopt nodig zijn dat onze webhost werkzaamheden in onze webwinkel verricht, dan is via de verwerkersovereenkomst geregeld dat eventuele privacy gevoelige informatie veilig is en er niets mee wordt gedaan.

Internetsites van derden
Op onze website staan links vermeld naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij omgaan met persoonlijke gegevens.


Bewaren, verwijderen of wijzigen van je persoonlijke gegevens
Wij bewaren je persoonlijke gegevens niet langer dan wettelijk nodig is.
Bij een verzoek om verwijdering van je gegevens dien je er rekening mee te houden dat wij voor onze administratie een wettelijke bewaarplicht hebben en gegevens in onze administratie dus pas kunnen verwijderen als de bewaartermijn is verlopen.

Indien wij geen gehoor kunnen geven aan je verzoek, vertellen wij je altijd waarom. Je kunt er echter van op aan dat wij je gegevens niet langer bewaren dan nodig is conform de wettelijke regelgeving.

Let op: in verband met de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens, worden deze – om te voorkomen dat je gegevens bij onbevoegden terecht komt - alleen verzonden naar het bij ons bekende adres. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren met je ID of paspoort. Je BSN-nummer en/of paspoortnummer mag je dan doorhalen.


Vragen of klachten?
Heb je vragen over ons privacybeleid of ben je het niet eens met de wijze waarop wij met je persoonsgegevens omgaan? Neem dan contact met ons op.
Komen wij er samen met jou niet uit, dan kun je contact opnemen met de Autoriteit persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl).


Aanpassen privacybeleid
Wij behouden ons het recht voor om ons privacybeleid aan te passen, maar zullen dit alleen doen indien dit nodig blijkt. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Cookies
Als je onze webwinkel voor de eerste keer bezoekt, krijg je de melding dat onze website gebruik maakt van Cookies. Een cookie is een klein bestandje dat via de beveiligde server – waar onze webwinkel op draait – op jouw systeem (laptop, pc, telefoon of tablet) wordt geplaatst. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor statistische doeleinden.
Functionele cookies worden – net zoals bij de meeste webwinkels – gebruikt voor een correcte werkwijze van het winkelmandje.
Cookies voor statistische doeleinden gebruiken wij voor het analyseren van onze website. Statistieken die wij bijhouden zijn: het aantal hits op onze website, de bezochte pagina’s, de duur van het aantal bezoeken en waar de bezoekers vandaan komen, via het ip-adres. Deze statistieken houden wij bij via Google Analytics. Persoonlijke gegevens of adresgegevens worden niet opgenomen in deze statistieken.

Maak je gebruik van de diverse sociale media via onze website (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+), dan kunnen er ook cookies van deze bedrijven geplaatst worden op het door jou gebruikte systeem. Check bij de betreffende bedrijven hun cookie- en privacybeleid!
Cookies uitschakelen
Je kunt het gebruik van cookies verhinderen door de instellingen van je browser te veranderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de betreffende browser. Houd er dan wel rekening mee dat onze website dan niet meer optimaal werkt.



Laatste wijziging: 07-05-2018


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap

TEXTIELFEEST by Marieke Nijman-de Klerk/ KvK nr. 54870313/ BTW nr. NL 175336039B01
tassen, vlaggetjes, vlaggen, feestvlaggen, home made market, royal christmas fair, farm fair, kussenhoezen, kussens, home made, cactus, fruit, cactuskussen, bladeren, bladerenkussen, hout, houtjebijten, summertime, made with love, watermeloen, watermeloenen, meloen, keukenschort, paard, paarden, Friespaard, kaas, brood, tennis, racfiets keukenschorten, zwartwit, handdoekenmetlogo, eigenlogo, tennis, molen, tennisballen, I love tennis, logo,vpompoenen, vos,handgemaakt, zelf gemaakt, origineel, pake en beppe, ik eet bij pake en beppe, oranje, oranje boven, Koningsdag, driehoek slabben, kwijldoekjes, sjaaltjes, rood wit blauw, pannenlappen, bridge, bridgekleed, bedankjes, bedankjes juffen en meesters, juf, meester, feestmutsen, textiel, slingers, kinderschortjes, badges, feest, verjaardag, ledikant, ledikantdeken, ledikantdekentje, baby, slapen, wafeldoek, kinderfeest, partijtjes, buttons, slingers, volkswagenbusje, flamingo, tweelingslinger, kraam cadeau, keukenschorten, Sint, kerst, origineel cadeau, tweelingvlaggenlijn, vlaggen van stof, slingers van stof, kinderen, naaimachine, winter, hertjes, digitale stoffen, geboorte, geboortevlaggenlijn, geboorteslinger, placemat, badcapes, badcape, spuugdoek, home made, hand made, birthday, party, baby, home, keukenhanddoek, keukentheedoek, handdoek, theedoek, gastendoekje, gastendoek, met naam, eigen naam, geboortepakket, jongens, meisjes, kerstsok, lichtjes, gehaakt, haken, gehaakte sfeerlichtjes , tweeling, labeldoekjes, speenkoord, verjaardagsslinger, slinger met tekst, pop, poppendekbedje , poppendeken, poppendekentje, vlaggen met tekst, originele slingers, kussen, kussens, slabben Ik eet bij oma, slabben Ik eet bij opa, slabben Ik eet bij , borduren, Leidens ontzet, Leids ontzet, drie oktober, 3 october, Leienaar, hutspot, ik eet bij opa en oma, opa ,oma, slab, slabben, eten, Leiden, romantisch, roodborstje, roodborstjes, moederdag,ijsjes, ijsco, I love you to the moon and back, I like ice cream, Halloween, pompoen, traumacirkel, traumatherapie, rouwverwerking, rouw, wielrennen, racefiets, fiets, wielrenfiets, fietsen, sportfiets, Abraham, 50 jaar, vossen, vosjes, kip, kippen, bloesem, flower power , poes, poezen, kat, kitten, katten, Leidse meid,Leidse knul, Leienaar, coca cola, pauwen, pauwenschort, kroonkurken, oma kookt werelds, egels, egeltjes, herfst, bos, vos, beer,